vineri, 16 septembrie 2011

Comunicat

În atenţia cadrelor militare şi poliţiştilor disponibilizaţi din MAI

         Stimaţi camarazi,

    Începând cu 15.09.2011 veţi fi convocaţi să luaţi oficial cunoştinţă de nedreptatea care vi s-a făcut.
    Veţi fi aruncaţi ”legal” pe drumuri şi se va încerca probabil păcălirea dumneavoastră: să semnaţi, sub pretextul luării la cunoştinţă, acte din care rezultă că aţi fi de acord cu măsura luată.
      Sfaturile noastre sunt:

1. Nu semnaţi dacă nu sunteţi de acord cu textul. Vor fi obligaţi să vă trimită prin poştă decizia, cu confirmare de primire.
2. Scrieţi ”Nu sunt de acord. Voi acţiona în justiţie” şi semnaţi.
3. Nu vă fie frică de urletele indivizilor în uniformă din faţa dvs. Nu vă mai sunt şefi şi, oricum, şi-au dovedit laşitatea, lipsa de interes şi de patriotism, prin neintervenţie, din dorinţa de a-şi păstra scaunul propriu, în aşa zisă reformă, care a decimat MAI.
4. Prin atitudinea dumneavoastră demnă, veţi face pe plac şi ”culturalului“ dvs. ex-ministru, dovedind că aveţi ”sânge în instalaţii”!…

     Din momentul în care veţi avea decizia de disponibilizare în mână, veţi putea acţiona în justiţie.
      Pentru a vă putea ajuta, este necesar să vă organizaţi, indiferent de structura de provenienţă, în grupuri de peste 15 persoane şi să contactaţi SCMD, fie la nivel central, fie la nivelul filialelor din toată ţara, pentru a va înfiinţa propriile dumneavoastre filiale.
      Problematica dvs. este uşor diferită de a noastră, a celor cu drept încălcat de pensie. Dumneavoastră vi se fură, într-o măsură mult mai mare, de aproape 100%, dreptul la muncă, la carieră, la pensie, la proprietate (grad militar), la viaţă.

      Aşadar vă îndemnăm să vă constituiţi în filiale ale SCMD, conform algoritmului stabilit, prin grija Comitetului Director, şi să solicitaţi şi ajutorul filialelor teritoriale de ”veterani” ai SCMD, care vă vor da toate informaţiile necesare organizării dumneavoastră.

       Honor et Patria! Vae victis!
 
PREŞEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU


Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova