SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

miercuri, 5 decembrie 2012

Penibilitățile ,,marinerului,,



Un președinte PENIBIL


          



      






      Președintele demis de votul a 7,4 milioane de români, în seara de 05.12.2012, fără să-și dea seama că este înfiorător de penibil se adresează celor cărora le-a tăiat 25% din salariu și 5,5% din pensii.

      TUPEUL acestui cetățean considerăm că a atins cote maxime. MOȘ TEACĂ ajuns în cea mai înaltă funcție în stat nu ne mai reprezintă! 
       Dacă un asemenea „om” care în discursul de astăzi a pronunțat de zeci de ori (lăsăm la latitudinea dumneavoastră să contorizați de câte ori) numele unui potențial prim-ministru cu care ar trebui să coabiteze, dându-ne de înțeles că nu va respecta prevederile constituționale și ale statului de drept pe care îl clamează, de numirea unui reprezentant al votului popular, vă întrebăm dragi colegi „CARE ESTE CALEA DE URMAT?” 
      Consecvenți cu strategia SCMD, a onoarei și a demnității de militar vom merge până la capăt pentru demiterea unui cetățean român care temporar s-a aflat în cea mai înaltă funcție în stat și care nu ne mai reprezintă pe plan intern și extern.








Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova