MENIUL DE REVELION
1.Aperitiv: - Piftie porc – 60 gr.
- Caşcaval – 50 gr.
- Roşie umplută cu salata de vinete – 100 gr.
- Măsline – 20 gr.
- Muşchi file (fiert şi afumat) – 50 gr.
- Şunculiţă ţărănească – 30 gr.
- Lebăr de casă – 30 gr.
- Crochete din carne de porc – 30 gr.
- Rulou şuncă presată umplută cu salata a la ruse – 120 gr.
- Rulada curcan – 50 gr.
- Salam săsesc – 50 gr.
- Castravete cu icre de crap – 30 gr.
- Salată verde – 5 gr.
- Ardei gras cu cremă de brânză – 50 gr.
- Costiţă afumată – 50 gr.
- Smântână – 30 gr.
- Hrean – 10. gr.
- Mămăliguţă – 50.gr.
- Ardei iute la oţet – 10.gr.
3. Friptură:
- Cârnaţi de casă – 150 gr.
- Peşte la cuptor – 100 gr.
- Garnitură de cartofi natur
- Cotlet de porc la cuptor – 150 gr.
- Gogoşari şi castraveţi la oţet – 100 gr
- Hrean – 10 gr.
- Muştar – 10 gr.
4. Chifle – 5 buc/persoană.
5. Fructe asortate – 100 gr.
6. Băuturi: - Whisky (Angeli) – 100 ml.
- Vin de ţară – la discreţie.
- Apa minerală – la discreţie.
- Cola şi Fanta – 500ml./persoană.
- Şampanie – 1 sticla/ 6 persoane.
- Cafea – 2 cafele/persoană.
7. Tort: - 50 gr./persoană.