SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

vineri, 29 iunie 2012

Comunicat


COMUNICAT

          B.O. al FILIALEI CRAIOVA întrunit în şedinţa din data de 28.06.2012, a hotărât în unanimitate că nu va da curs solicitării PREŞEDINTELUI S.C.M.D. ca membrii de sindicat să participe la MITINGUL organizat în faţa GUVERNULUI ROMÂNIEI din 14.07.2012.
          În condiţiile în care actuala putere politică prin vocea autorizată a PRIMULUI MINISTRU dl. VICTOR PONTA, a MINISTRULUI MUNCII ŞI PROTECŢIEI SOCIALE, doamna MARIANA CÂMPEANU dar şi a copreşedinţilor U.S.L., dl. CRIN ANTONESCU şi dl. DANIEL CONSTANTIN, au dat asigurări asupra revenirii pensiilor diminuate la cuantumul din decembrie 2010 într-o perioadă imediată când bugetul va permite (la rectificarea din iulie 2012 sau începând cu ianuarie 2013) precum şi la REVENIREA MILITARILOR LA PENSIA MILITARĂ DE STAT în baza unei noi legi începând cu IANUARIE 2013, considerăm că ACŢIUNEA PLANIFICATĂ ŞI ORGANIZATĂ de către S.C.M.D. împreună cu partenerii din C.N.S.C. este INUTILĂ dar şi NEINSPIRATĂ în totală discordanţă cu interesele membrilor S.C.M.D. fiind o ingerinţă nepermisă în relaţiile partenerilor din ALIANŢA U.S.L.
Prin prezentul COMUNICAT îi solicităm dl. PREŞEDINTE MIRCEA DOGARU să dispună ANULAREA MITINGULUI ANUNŢAT şi să treacă într-un alt registru de comunicare cu liderii U.S.L., prin afirmarea bunei credinţe a părţilor aflate în dialog şi NUMAI PENTRU PROMOVAREA INTERESELOR MILITARILOR ÎN REZERVĂ şi ale membrilor de sindicat.
          Dezavuăm încercarea de manipulare a membrilor de sindicat de implicare a S.C.M.D. într-o luptă politică care nu ne aparţine şi care ne dezavantajează. Singura variantă pe care o acceptăm de a participa la o acţiune sindicală de stradă este - ca să fim consecvenţi cu toate acţiunile pe care le-am desfăşurat până în prezent este împotriva regimului BĂSESCU, care ne-a umilit şi dezonorat.

BIROUL OPERATIV AL FILIALEI 1 CRAIOVA