SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

miercuri, 4 iulie 2012

Chemare la manifestatie Iulie 2012


CINE PUNE ÎN PERICOL DEMOCRAŢIA
ŞI STATUL DE DREPT

După o guvernare dezastruoasă, umilitoare şi excesiv de agresivă la adresa cetăţeanului de rând, în care preocuparea principală a fost ÎMBUIBAREA CLIENTELEI şi NU BUNĂSTAREA POPULAŢIEI, asistăm astăzi la ultimele riposte, unele de-a dreptul disperate, ale celor care IERI NE SFIDAU ŞI NE IGNORAU CERINŢELE DEMOCRATICE, care pierzându-şi privilegiile şi-au amintit brusc de STATUL DE DREPT şi VALORILE DEMOCRAŢIEI.
Dacă până ieri erau călăuziţi numai de ,,DEMOCRAŢIA DE PARTID” pe care ne-au aplicat-o, fără ruşine şi teamă şi nouă cetăţenilor de rând, în care EI HOTĂRAU şi noi ne supuneam, azi au tupeul să clameze şi să aducă în atenţia opiniei publice ceea ce ei au ignorant şi nesocotit uneori chiar cu violenţă adică DREPTURILE ŞI LIBERTĂŢILE CETĂŢENEŞTI. Uitând maniera antidemocratică şi totalitară în care au guvernat în deplin dispreţ faţă de INTERESELE CETĂŢEANULUI şi uneori chiar a INTERESULUI NAŢIONAL, artizanii dezastrului național au strâns rândurile în jurul ultimilor pioni pe care îi mai deţin pe table de şah a democraţiei româneşti (PREŞEDINŢII CELOR DOUĂ CAMERE, AVOCATUL POPORULUI, JUDECĂTORII CURŢII CONSTITUŢIONALE FIDELI INTERESELOR P.D.L.) aşteptând o mutare salvatoare din partea ,,NEBUNULUI” aflat mereu în ofensivă şi rareori în defensivă.
            Ajutorul a venit într-un târziu când ,,pionii“ fuseseră deja înlăturaţi de pe table de şah, s-a dovedit a fi pe cât de NEINSPIRAT pe atât de DISPERAT.
Argumentele folosite, limbajul violent, agresivitatea atitudinilor din ţară dar şi din afară prin care au încercat să se victimizeze şi să atragă atenţia folosind termini fără nici o legătură cu realitatea ca ,,LOVITURĂ DE STAT“, ,,ATAC LA DEMOCRAŢIE” au arătat fără tăgadă că se tem de ceea ce au făcut că abia acum conştientizează că PUTEREA NU E VEŞNICĂ şi că în VIAŢĂ TOTUL SE PLĂTEŞTE înţelegând într-un târziu că ceea ce ei au ,,CREAT” pentru alţii de mâine li se aplică şi lor.
Strategia folosită de U.S.L. pentru a mai câştiga o redută în lupta cu FOSTA PUTERE TICĂLOŞITĂ a fost una excelentă pentru cel puţin două motive:
1.     MOBILIZAREA EXEMPLARĂ A FORŢELOR ŞI FERMITATEA ACŢIUNILOR determinate de o MOTIVARE ÎNTEMEIATĂ;
2.     Modul în care s-a păstrat SECRETUL ACŢIUNII prin care s-a realizat SURPRINDEREA ADVERSARULUI.
Ceea ce s-a întâmplat ieri arată că U.S.L.- ul nu îşi subestimează adversarul, este motivat pentru a obţine VICTORIA FINALĂ, ARE STRATEGIE şi RESURSE pentru a câştiga şi ceea ce este cel mai important. ESTE UNIT şi ACŢIONEAZĂ CA UN TOT UNITAR.
Conştientizând forţa de care dispune, susţinerea populară de care se bucură şi exploatând succesul din alegerile locale, spre deosebire de P.D.L. care desfăşoară acţiuni de INTIMIDARE, DEZINFORMARE şi IMAGOLOGICE, U.S.L. - ul  declanşat o CAMPANIE ADEVĂRATĂ de CUCERIREA PUTERII POLITICE ÎN STAT prin acţiuni planificate pe etape cu obiective precise. Acţionând pe mai multe planuri fără a-şi dispersa forţele U.S.L.- ul dovedeşte fermitate şi profesionalism în actul de guvernare puternic hărţuit de dl. BĂSESCU, dialog cu cetăţenii, implicare în lupta politică din PARLAMENT excelenta comunicare cu EUROPA UNITĂ în ciuda acţiunilor disperate a trompetelor băsiste MACOVEI, PREDA şi UNGUREANU şi nu în ultimul rând DORINŢA DE A PUNE ÎN PRACTICĂ CEEA CE A PROMIS.
Toate aceste lucruri bune se întâmplă având în coastă un ,,INAMIC” perfid, imprevizibil şi dornic de răzbunare care mai deţine pârghii importante în stat care pot provoca grave disfuncţionalităţi şi derapaje de la democraţie (cum de altfel ştim şi vedem zi de zi) şi pentru asta trebuie ca fiecare cetăţean, fiecare organizaţie care apără DREPTURILE OMULUI să se implice activ şi ferm.
Apărarea DEMOCRAŢIEI cere implicare şi „luptă” mai ales când ai de a face cu forțe organizate în stil mafiot care se dedau la cele mai josnice şi perfide modalităţi de acţiune.
Pentru acest motiv consider că până când nu se cucereşte şi ultimul bastion al democraţiei ocupat VREMELNIC de un personaj malefic NU TREBUIE SĂ AVEM LINIŞTE, FLACĂRA ,,PIEŢII UNIVERSITĂŢII” trebuie reaprinsă şi începând de azi în fiecare seară în toată ţara să reîncepem PROTESTELE împotriva celor care fac jocuri PERICULOASE pentru democraţie sprijinind un ,,PREŞEDINTE JUCĂTOR”.
La CRAIOVA se redeschide TRIBUNA DEMOCRAŢIEI în PIAŢA MIHAI VITEAZUL, veniţi şi exprimaţi-vă dragi CONCITADINI.

PREŞEDINTELE FILIALEI CRAIOVA
Col.(r)
            Ioan Mişu NAON