SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

marți, 17 iulie 2012

Miting USL


Comunicat



         ,,NESIMȚIȚII” din sistemul național de apărare, MApN, MI, SRI, STS, MJ, sunt rugați să participe în număr cât mai mare la mitingul organizat de USL în data de 20.07.2012 începând cu orele 18,00, pe Esplanada Teatrului Național „Marin Sorescu”, miting organizat pentru demiterea „comandantului suprem” matrozul Băsescu Traian. 

Camarazi, să nu uităm că din ianuarie 2011 mulțumită „comandantului suprem” au fost trimiși în neființă sute de colegi care nu au acceptat umilința degradării statutului de militar, și a celui de asistat social așa cum a binevoit să ne numească puterea portocalie, în frunte cu „Muc cel Mic” și șleahta lui „Cascadorii râsului”.
         Vă aducem aminte că am depus un JURĂMÂNT MILITAR, față de România pentru apărarea valorilor democratice și a drepturilor omului și nu pentru un individ certat cu legea (vezi dosarele penale aflate pe rol, și închise datorită imunității „Flota”, „Casa din Mihăileanu”), care pe noi ca militari nu ne reprezintă.
         Filiala 1 Craiova a SCMD se solidarizează cu Dna. Învățătoare Cristiana ANGHEL, în demersul său pentru apărarea suveranității, democrației și a statului de drept și a libertății omului.


         VENIȚI LA MITING, VENIȚI LA VOT PE 29.07.2012 PENTRU DEMITEREA MARINARULUI!
        DEMONSTRAȚI CĂ VOINȚA POPORULUI ESTE SUVERANĂ!






         Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova