SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

joi, 18 februarie 2010

SCRISOARE-ADRESA

FILIALELOR PNL, PDL SI PSD DOLJ

DOMNILOR SENATORI SI DEPUTATI

Vă informăm că începând cu luna decembrie 2009, s-a înfiinţat în Craiova Filiala Sindicatului ”Cadrelor Militare Disponibilizate” (CMD).
Actuala sesiune parlamentara pune in fata dumneavoastra o problema de mare responsabilitate politica si constiinta civica referitoare la dezbaterea si adoptarea legislatiei nationale din domeniul asigurarilor sociale (si nu numai!), cu rezonanta si implicatii in planul consolidarii statutului Romaniei de tara membra NATO si UE.
In acest sens, Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate va supune atentiei cateva consideratii si va invita la o analiza profunda si realista asupra situatiei dezonorante si nedrepte in care se incearca sa fie adus personalul militar din Armata, activ sau in rezerva (pensionarii militari), rugandu-va ca prin atitudinea, comportamentul politic si votul exprimat sa va precizati clar pozitia fata de starea actuala si viitorul acestei categorii sociale in societatea romaneasca.
Vă trimitem anexat o scrisoare-apel al cărei conţinut vizează o parte a problemelor cu care personalul disponibilizat din structurile sistemului naţional de apărare se confruntă, cu rugămintea de a ne sprijini prin acţiuni politice.
Rugăm analizaţi posibilitatea alocării unui spaţiu în cadrul Cercului Militar Craiova (cu respectarea prevederilor legale), pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţilor specifice acestei organizaţii.

Cu respect,
Presedintele Biroului Operativ Filiala 1 Craiova
Colonel (r)
Misu NAON
Secretarul general al Biroului Operativ Filiala 1 Craiova
Colonel (r)
George LUNGU (tf. 0745 014 806)