SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

miercuri, 12 mai 2010

Cerere sediu

Filialal Dolj a SCMD , pe langa incercarile pe plan local de a obtine un spatiu pentru sediul Filialei, a decis sa profite de oferta facuta de Ministerul Apararii Nationale prin domnul Gabriel Oprea , oferta facuta la Constanta cu prilejul vizitei domniei sale acolo si inainteaza Ministerului Apararii Nationale o cerere pentru acordarea unui spatiu destinat sediului Filialei . Cum oferta a fost facuta tuturor filialelor, punem la dispozitia tuturor filialelor judetene, spre consultate si eventual folosire, modelul de cerere pentru a urma aceeasi formula si baza legala.
Cu respect!
Filiala Dolj a SCMD
Biroul Operativ

Nota: Aceste cereri pot urma trei cai :
1. Fiecare filiala trimite individual cereri catre Ministerul Apararii Nationale In momentul cand a identificat un spatiu ce ii poate fi acordat
2. Filialele depun aceste cereri la sediul SCMD si vor fi trimise remise destinatarului de acolo,cu numar de inregistrare al SCMD la pachet , pentru a da posibilitatea Ministerului sa emita un ordin general privind acordarea spatiilor catre filialale SCMD .
3. Se merge pe varianta combinata , fiecare Filiala trimite individual catre minister, dar trimite cate un exemplar si catre SCMD Bucuresti, pentru ca atunci cand se vor aduna un numar mai mare , pe o perioada de sa zicem 2 saptamani, sa fie inaintate spre rezolvare comuna .

SINDICATUL CADRELOR MILITARE DISPONIBILIZATE
Filiala Dolj
Nr…….din ……………..
Craiova

MINISTRULUI APARARII NATIONALE:
Domnului Gabriel Oprea
Str. Izvor nr.1-3, sector 5 Bucureşti

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate – persoana juridică autorizată, dosar nr. 26479/299/2009, judecătoria Sectorului 1 Bucureşti – sentinţa civilă nr. 83, Filiala Dolj, reprezentată prin colonel (r) Mişu NAOM în baza art. 52 al. 2 si 3 din legea nr. 346/2007 ,,privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Apărării Naţionale” vă solicităm respectuos punerea la dispoziţie a unui spaţiu cu titlu gratuit, pe o perioadă determinată pentru asigurarea desfăşurării în bune condiţiuni şi în deplină legalitate a activităţii organizaţiei noastre.
În urma contactelor avute cu factorii de răspundere din garnizoana Craiova a rezultat posibilitatea punerii la dispoziţie a următoarelor spaţii:
1. Cazarma nr. 2864 Craiova (Cercul Militar) str. Tabaci nr.2, etaj 2, camera 213.
2. Cazarma nr. 739 Craiova (disponibilizata) str. Caracal nr.132 în unul din pavilioanele existente.
Ne angajăm ca, prin activităţile desfăşurate de organizaţia noastră in conformitate cu Legea sindicatelor nr.54/2003 , să avem în vedere beneficiul tuturor cadrelor militare în rezerva şi în activitate, cât şi promovarea unei imagini pozitive a armatei României şi implicit a Ministerului Apărării Naţionale.
În speranţa ca veţi aproba cererea noastră va mulţumim anticipat.

Colonel (r) Mişu NAON Data