SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

duminică, 31 octombrie 2010

INFO JURIDIC 2

 PENTRU CEI CE DORESC REPREZENTARE IN INSTANTA DE CATRE CASA DE AVOCATURA CIORBEA

Doamnelor si Domnilor colegi,
Asa cum v-am informat, in cursul zilei de astazi am avut o intalnire cu Dl. avocat Victor Ciorbea, la domiciliul acestuia. La intalnire, alaturi de mine au participat reprezentati din SRI si MAI. Spre stiinta, din grupurile coordonate de subsemnatul, au mai participat la discutii domnii AnghelFlorian si Sovar Dumitru din SRI. Spre totala mea surprindere (si dezamagire), dl. si dna Ciorbea ne-au adus la cunostinta conditiile casei de avocatura privind procedurile, dar mai ales onorariul, conditii care sunt total diferite de ceea ce am discutat pana in prezent cu dl Ciorbea. Acestea va sunt prezentate in documentul atasat. Ca urmare a acestei situatii, care pe mine ma pune intr-o situatie total neplacuta fata de sutele de oameni pe care am incercat sa-i reprezint (peste 1200), am decis, unilateral, sa ma retrag din aceasta actiune. In consecinta imediat dupa trimiterea acestui mesaj voi dezafecta toata baza de date de care dispun precum si adresa de e-mail ce v-a fost pusa la dispozitie pentru acest caz.
Cei care vor, in continuare, sa fie reprezentati in instanta de aceasta casa de avocatura “CiorbeaVictor & Ciorbea Lacrima” se pot adresa direct acesteia la telefoanele mentionate in documentul atasat (de preferat la e-mail vciorbea@gmail.com)
Imi pare sincer rau ca aceasta actiune pentru care mi-am dat toata silinta si pe care am pornit-o cu buna credinta a esuat. Multumesc mult pentru colaborare si doresc succes tuturor celor care vor duce mai departe acest demers, indiferent care vor fi caile alese.
Cu toata consideratia,
Gl. Bg. (r) Aurel Bercaru