SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

vineri, 31 ianuarie 2014

Comunicat

Comunicat

Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova, a analizat situația discriminatorie generată de aplicarea prevederilor HGS 1019/2010 anexa 1, act normativ care nu abrogă prevederile HG 1294/2001 și nici normele de aplicare ale acestei hotărâri, ajungând la concluzia că în condițiile în care MApN refuză aplicarea unitară a prevederilor HGS 1019/2010 și cadrelor militare pensionate înainte de apariția acesteia, singura cale pentru înlăturarea discriminărilor generate de o interpretare abuzivă, ESTE CALEA JUSTIȚIEI.
Răspunsul MApN la memoriul adresat de către Filiala Craiova a SCMD, Ministrului Apărării în data de 30.01.2013 (publicat mai jos în anexă) constituie „procedura prealabilă” care poate deschide calea spre instanțele de judecată, acțiune care se va face prin acțiuni individuale sub indrumarea compartimentului juridic al Filialei 1 Craiova.
Persoanele interesate se vor adresa personal Biroului Operativ al filialei pentru a primi detaliile și a iniția acțiunea în instanță, zilnic între orele 12.00 – 15.00.
Iată conținutul răspunsului dat de către Șeful Direcției pentru Relația cu Parlamentul și Asistență Juridică Gl.Bg.dr. Florin MACIU sub semnătura Secretarului de Stat pentru Relația cu Parlamentul, informare publică și Creșterea Calității Vieții Personalului Vasile COSTEA.


BIROUL OPERATIV AL FILIALEI 1 CRAIOVA