SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

joi, 13 iunie 2013

Chemare la actiune

Urmare a faptului că promisiunile USL din campania electorală au rămas neonorate, iar atitudinea celor pe care i-am susţinut pentru a ajunge la putere acum a devenit neprietenoasă şi sfidătoare, Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova cheamă membrii SCMD la iniţierea şi desfăşurarea unor ample acţiuni de protest în faţa Guvernului României considerând că pentru această atitudine vinovat este Premierul României.
Acţiunile de protest se vor desfăşura sub sloganul „ONOARE, DEMNITATE, LOIALITATE şi RESPECT FAŢĂ DE CUVÂNTUL DAT” şi vor urmări reînceperea negocierilor cu actuala putere politică care în totală lipsă de respect faţă de cei care i-au sprijinit, au amânat adoptarea în parlament a legilor promise.
Începând de mâine 14.06.2013, la sediul SCMD Craiova membrii de sindicat se pot înscrie pe tabele pentru acţiunea de protest care se va desfăşura în Bucureşti la o dată care va fi comunicată ulterior. (După şedinţa Comitetului Director din 14.06.2013)

       Detalii la sediul Filialei din Str. Fraţi Buzeşti Nr.24.

       Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova