SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

marți, 7 octombrie 2014

Informare


INFORMARE
PRIVIND ÎNTÂLNIREA DE LA M.A.I. CU DL. VICEPREMIER GABRIEL OPREA, ÎNTÂLNIRE INIŢIATĂ DE B.Op. AL FILIALEI 1 CRAIOVA




În data de 06.10.2014 reprezentanţii filialei 1 Craiova împreună cu vicepreşedintele SCMD pentru zona Bucureşti - Ilfov au participat la o întâlnire, informală, la sediul M.A.I., cu domnul Vicepremier Gabriel OPREA.
Pe timpul discuţiilor reprezentanţii SCMD au solicitat informarea domnului Prim Ministru cu problemele pensionarilor militari din cadrul sistemului de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, în principal problema stadiului elaborării LEGII pensiilor militare dar şi problemele legate de recuperarea sumelor reţinute, abuziv, de către guvernarea Boc.
 Răspunsurile la problematica abordată au demonstrat preocuparea guvernului pentru găsirea soluţiilor optime, precum şi implicarea, directă, a domnului vicepremier Gabriel OPREA în soluţionarea problemelor militarilor activi, în rezervă şi retragere din întregul sistem de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.
Activitatea desfăşurată demonstrează, încă o dată, faptul că DIALOGUL, este soluţia pentru îndeplinirea scopului şi obiectivelor SCMD.
Acţiunile extremiste au contribuit şi contribuie la marginalizarea SCMD, la pierderea încrederii membrilor de sindicat în capacitatea sindicatului de a coaliza forţele necesare luptei pentru a ne păstra identitatea şi respectul societăţii.

PREŞEDINTELE FILIALEI 1 CRAIOVA
Col. (r.)
                   Ioan Mişu NAON
PREŞEDINTELE FILIALEI SECTOR 6 BUCUREŞTI
VICEPREŞEDINTE PENTRU ZONA BUCUREŞTI ŞI ILFOV
Col.(r.)
                   Marian TUDOR

          Elemente tehnice, de amănunt ale întâlnirii, vor fi prezentate în şedinţa CNR 2014.