SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

marți, 12 februarie 2013

Comunicat despre procesele Filialei Craiova


COMUNICAT
DESPRE PROCESELE FILIALEI CRAIOVA

         
Urmare a Deciziei nr. 965/13.11.2012 pronunţată de Curtea Constituţională nu mai este necesar să se aştepte răspunsul Casei de Pensii la contestaţiile  înaintate de către petenţi pentru ca acţiunile să fie judecate pe fond.
Deci acţiunile noastre nu vor mai fi respinse ca premature sau inadmisibile şi nici suspendate.
Toate acţiunile suspendate sau respinse ca inadmisibile la Tribunal Dolj şi Curtea de Apel Craiova vor fi repuse în termen sau se vor deschide noi acţiuni şi vor fi soluţionate pe fond de către Tribunalul Dolj.
Acţiunile respinse definitive la Curtea de Apel ca inadmisibile vor fi redeschise fără costuri suplimentare  de către Casa de Avocatură şi vor fi rejudecate pe fond la Tribunal.
Pentru buna desfăşurare a acestor activităţi facem apel la camarazii noştri de a ţine legătura cu CASA DE AVOCATURĂ prin intermediul juristului filialei -  avocat POPA MARIAN, manifestând interes pentru ACTUALIZAREA DOSARELOR ŞI PERSONALIZAREA ACŢIUNILOR,  pentru că ACUM ACŢIUNILE SE VOR JUDECA PE FOND.


Biroul Operativ al Filialei Craiova