SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

vineri, 12 octombrie 2012

APEL


Apel

Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova a SCMD propune colegilor din toate filialele SCMD  în special cele care au semnate acorduri de colaborare cu USL să participe la mitingul ce va avea loc pe data de 17.10.2012 pe Naţional Arena în capitală. Va fi totodată o bună ocazie să ne respectăm angajamentele luate prin protocoalele semnate, dar şi de a transmite un mesaj participanţilor la Congresul PPE, care va avea loc în zilele de 17 - 18.10. 2012. Sunt binecunoscute eforturile ţi contribuţia conducerii PPE la reuşita denigrării imaginii României în ultima perioadă.

Filialele care vor subscrie la apelul nostru vor contacta conducerea SCMD în vederea alocării sumelor necesare deplasării. Filiala Craiova este gata să renunţe la o parte din fondurile prevăzute în Strategia SCMD pentru perioada 28.10.2012 - 9.12.2012 la punctul II „Direcţii de acţiune”, subpunctul 1(e), pentru a acoperi suma necesară deplasării.

Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova a SCMD