SURPRIZE , SURPRIZE, Având in vedere faptul ca rezolvarea problemelor noastre, legate de inechitățile din sistemul de...

Publicată de Mișu Naon pe Duminică, 4 octombrie 2020

miercuri, 11 ianuarie 2012

COMUNICAT IMPORTANT


(preluat de la Filiala 1 Piteşti )

ALERTĂ LA C M J ARGES ! INTERVENTII TELEFONICE ( CHEMĂRI ???!!!...) ÎN LEGĂTURĂ CU OPERAŢIUNEA "REVIZUIREA"; pensiilor militare.


      Funcţionari publici din C.M.J. Argeş, au primit ordin să cheme telefonic (obrăznicie şi ilegalitate) "INCREDIBIL" cadre militare în rezervă şi în retragere, la sediul Centrului Militar cu copii xerox după documentele ce fac obiectul operaţiunii REVIZUIREA!
      Astăzi 10.01 2012, începând cu ora 09.00, o serie de membri ai sindicatului nostru, cadre militare în rezervă, cu decizii de revizuire la purtător, au fost contactaţi telefonic de funcţionari publici din CMJ Argeş, să se prezinte la sediul instituţiei pentru „a mai drege busuiocul” REVIZUIRII..: au solicitat documente xerox după contestaţii, decizii de revizuire etc.;
       - bineînţeles, o nouă măgărie/infracţiune, planificată de conducerea M.Ap.N. şi pusă în aplicare de subordonaţii credincioşi, obedienţi şi infractori. Uşor de intuit pentru noi:..., se iau măsuri, se culeg date, se concluzionează accepturi şi se blochează /suspendă acţiuni în justiţie !
        Aşa au planificat Ei !
        Facem publică MĂSURA Biroului Operativ al SCMD Filiala 1 Piteşti, de a INTERZICE membrilor de sindicat de a se prezenta la aceasta instituţie şi a da curs la astfel de provocări!
        ÎNTREBARE: De când şi până când Centrele Militare se ocupă de INVESTIGAŢII referitoare la pensiile cadrelor militare în rezervă sau retragere? De când şi până când o instituţie publică de acest gen, care funcţionează pe bani publici, ai noştri/ai tuturor, solicită acte la persoane fizice - cadre militare în rezervă şi în retragere, când EA, Instituţia trebuie să le pună la dispoziţie, iar acolo unde nu se găsesc, să facă intervenţii pentru RECONSTITUIRE ?
      Prin urmare, facem APEL către toate FILIALELE SCMD din ţară, de a NU PERMITE membrilor de sindicat, să se implice în această acţiune periculoasă!
       În ce mă priveşte direct, în calitate de cetăţean, ofiţer M.Ap.N. cu merite deosebite în activitatea militară operativă şi civilă, actualmente în calitate de Preşedinte al Biroului Operativ al SCMD Filiala 1 Piteşti, având experienţa fericită şi nefericită în acelaşi timp, de a cunoaşte exact problematica activităţii militare şi înainte de 1989 şi după, voi face tot ce este omeneşte posibil din punct de vedere legal, prin acţiuni concrete şi punctuale, SĂ APĂR ONOAREA şi DEMNITATEA Instituţiei Militare, a tuturor camarazilor din MAREA FAMILIE a SCMD, să-mi aduc contribuţia la ÎNCHIDEREA DEFINITIVĂ a oricărei încercări, a oricărui guvern al României, de a se îndrepta în mod fraudulos, ilegal, anticonstituţional şi antidemocratic împotriva Instituţiei Militare, cum a încercat din nefericire această guvernare penală.
      În altă ordine de idei: conducerea actuală a M.Ap.N., prin acţiuni şi fapte proprii, prin subordonaţi, prin acoliţi politici de toate nuanţele, A COMPROMIS fără precedent Instituţia Militară - TUTUROR ACTIVILOR le reamintesc prevederile LEGII nr. 80, art. 8, aln.1., pct. b: „Cadrelor militare NU li se poate ordona şi LE ESTE I N T E R Z I S să execute acte contrare legii, obiceiurilor războiului şi convenţiilor internaţionale la care România este parte: neexecutarea ordinelor în aceste condiţii, NU atrage răspunderea penală şi civilă a subordonaţilor”
     Domnilor, în funcţii militare! Aţi intrat definitiv şi iremediabil în ISTORIA RUŞINII NAŢIONALE MILITARE!
      Pentru Infracţiunile comise de voi, supuşi, obedienţi şi neprofesionişti care aţi executat ordine ilegale şi premeditat, veţi fi chemaţi pe rând, cel puţin la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, la interogatoriu începând cu comandantul Arhivei Militare Piteşti, comandantul Centrului Militar Judeţean Argeş, Directorul Casei de Pensii Sectoriale a M.Ap.N., Şeful D.F.C. a M.Ap.N. şi domnul Oprea Gabriel.  
      Voi şi vom solicita daune morale şi materiale MAXIME. Acestea, vom solicita, să fie plătite în integralitate, în exclusivitate de către voi ! Aşa să vă ajute Dumnezeu !

       Aşa să procedeze fiecare Filială!
 
      Preşedintele SCMD Filiala 1 Piteşti,
      Colonel,
                   Victor Popescu
 
     Biroul Operativ al Filialei SCMD Dolj recomandă membrilor de sindicat să solicite de la CMZ adresa oficială cu scopul chemării la această instituţie.
    Rugăm nu daţi curs invitaţiilor telefonice.
      Atragem atenţia să nu semnaţi nici un document, acestea vor putea fi folosite împotriva dumneavoastră în instanţă.

Biroul Operativ al Filialei 1 Craiova